מסועי תפיחה
פרופר מסוע בדים
מערכת מסוע המיועדת להתפחה שנייה מיד לאחר שמחזור ההתפחה הראשון מסתיים.
המסוע בנוי מפלדת אל חלד ומחולק לקומות כאשר לכל קומה מנוע נפרד כדי להבטיח פעולה תקינה בכל עומס עבודה.
אופן הפעולה:
הבצק מובל על פני המסוע תוך שימוש בחגורות ייחודיות. הוא עובר בין הקומות המעניקות למאפים את זמן ההתפחה הנחוץ והאופטימלי ביותר. מסוע החגורות המופעל במערכת זו עובד בהתאמה מושלמת עם מכונות הרידוד והתנור.
התאמה ללקוח:
ניתן להתאים את גודל המסוע וצורתו בהתאם לדרישות הלקוח והחלל בו הוא עתיד להיות מותקן לפי כמות וקצב העבודה.
פרופר מסוע סלים
מערכת תפיחה אוטומטית המיועדת להתפחה הראשונה במחזור ההתפחה של המאפים.
אופן הפעולה:
מכונת התפחה אוטומטית בעלת יתרון משמעותי, הבצק יושב על מסוע הסלים ותופח ללא תנועה על גבי מסוע לשיפור איכותו של תהליך ההתפחה.
התאמה ללקוח:
ניתן להתאים את גודל המסוע וצורתו בהתאם לדרישות הלקוח והחלל בו הוא עתיד להיות מותקן לפי כמות וקצב העבודה.
פרופר ביניים – INTERMEDIATE PROOFER
פרופר הביניים מיוצר במיוחד בשביל לעבוד באקלים חם וקר. הבצק מסתובב בכל סלי המכונה אחד אחרי השני באמצעות שיטת התנועה שבמכונה.
במכונה קיימת אופציה לשינוי מיקום הכניסה והיציאה של הבצק מה שיצור סביבה קלה ונוחה יותר לעבודה.
המכונה עוצבה בכדי שתהיה נוחה וקלה לניקיון בעקבות כך שרשתות ההעברה מיוצרות מפלסטיק וניתנות להחלפה וניתנת להעברה לכל מקום בעקבות הגלגלים שבמכונה.
חלק מן חלקי המכונה מצופים בחומר שקוף בכדי שנוכל להתבונן בבצק.
פאנל הבקרה מוגן מפני תקלות חשמליות.
המכונה מיוצרת מפלדת אל-חלד.
דגם | יחידה | PMIP152 | PMIP240 |
סלים | יח | 152 | 240 |
משקל בצק | גרם | 100-1500 | 100-1500 |
קיבולת | יח\שעה | 1800-2000 | 1800-200 |
לפי בקשה:
- בקר מהירות.
- יחידת אידוי.
- אור UV.
מסוע סלים ייחודי
מערכת מסוע המיועדת להתפחה שנייה מיד לאחר שמחזור ההתפחה הראשון מסתיים ויכולה להחליף את מסוע פרופר בדים. המסוע בנוי מפלדת אל חלד.
אופן הפעולה:
למערכת זו מסוע ייחודי שבו הבצק יושב ללא תזוזה כלל וכך הוא שומר על איכותו וצורתו עד לרמת עבודת יד. ניתן לקבל תוצאות טובות יותר במסוע מסוג זה במאפים מסוימים ברמת דיוק גבוהה בצורה ובגודל המאפים.
התאמה ללקוח:
ניתן להתאים את גודל המסוע וצורתו בהתאם לדרישות הלקוח והחלל בו הוא עתיד להיות מותקן לפי כמות וקצב העבודה.