מחלקים ומכדררים
שוקלת חותכת – VOLUMETRIC DOUGH DIVIDER
השוקלת חותכת משתמשת במערכת המתקדמת והמעודכנת ביותר של עיבוד בצק, המכונה חותכת את הבצק לפי המשקל המבוקש בלי פגיעה באיכות הבצק כלל.
כל המשטחים והכלים בהם המכונה משתמשת מיוצרים מפלדת אל-חלד.
המכונה חותכת את הבצק לפי המשקל הרצוי בעקבות הוואקום שנוצר בעזרת תנועת צילינדר הבוכנה.
מערכת השימון במכונה תוכננה לעבוד בצורה אוטומטית ללא מגע יד אדם, ובעקבות זאת, המכונה מספקת זמן חיי מדף ארוכים יותר ועמידות בעבודה אינטנסיבית.
דגם | יחידה | PMVD2000 | PMVD2500 |
קיבולת | יח\לשעה | 1800 | 3600 |
משקל חיתוך בצק | גרם | 50-1000 | 50-200 |
בוכנות | יח | 1 | 2 |
– | – | – | – |
קיבולת משפך בצק | קילו | 60 | 60 |
אפשרויות להוספה:
- לוח בקרה דיגיטלי.
- לוח בקרה עם מסך מגע.
- משפך בצק המצופה טפלון.
- מכשיר השולט על מהירות המכונה.
- משפך בצק בעל יכולת קיבול גדולה יותר (90 קילוגרם).
מכדררת קונוס – CONICAL ROUNDER
מכדררת קונוס מעצבת את הבצק הודות לקונוס המיוצר מאלומיניום והודות לשרוולי האלומיניום שמסביב למכונה הנעים בצורה ספירלית.
המכונה מגיעה עם מפזר קמח מכני אשר עוצב מחדש בכדי שפעולתו תהיה ללא רעש כלל בזמן עבודתו.
המכונה על גלגלים וניתנת לתזוזה בכל רגע נתון.
דגם | יח’ | PMCR200 |
קיבולת | יח\לשעה | 1000-2000 |
משקל הבצק | גרם | 50-200\100-600\200-1000 |
אפשרויות להוספה:
- מפזר אוויר חם/ קר לפי בחירה.
- קונוס ותעלות מצופים בטפלון.
- תעלות מותאמות לפי משקל 170-1250 גרם.
- רגליים רחבות וגדולות יותר.
מולדר לחמניות ולחם – DOUGH MOULDER
מולדר הלחמניות מעצב את הבצק, הוא פותח אותו לצורה דקה ביותר בעזרת שני רולרים מפוליאמיד, בכל אורך ועובי באמצעות 2 או 4 רולרים.
הרולר יכול להיות מותאם לפי צורך בין 0-25 מילימטרים. ניתן לכוון את הרולר לפי מגנון קפיצי שעל הרולר המיוצר מפלדת אל-חלד.
ניתן לעצב את הבצק באורך של עד 420 מילימטרים בגלל אריג הפוליאסטר והתנגדות המגבירה את פס ההובלה וקבוצת רולרים הניתני להתאמה.
מכונה זו מתואמת לכל סוגי הבצק.
הרולרים מצופים בניילון למניעת הדבקה של הבצק לרולרים.
לוח הרידוד ניתן להתאמה וניתן להסרה בשביל צורכי נקיון.
דגם | יח’ | PMDM 400 | PMDM450 |
קיבולת | יח\שעה | 2500 | 2500 |
משקל הבצק | גר | 50-1200 | 50-1200 |
לוח לחיצה | יח | 1 | 2 |
מספר גלילים | יח | 4 | 4 |
אופצונלי להוסיף
- מדפי מרכוז הבצק.
מולדר באגט – BAGUETTE MOULDER
במולדר הבאגט ניתן להתאים את אורכי הבאגט הרצויים.
קיים גלגל מסתובב בשביל מעבר קל של הבצק ובשביל התאמתו של המכשיר לכל עיבוד בצק.
אורך הבאגט המקסימלי הוא 700 מילימטרים.
הרולרים מכוסים בפלדת אל-חלד.
משפך כניסת הבצק מיוצר מפלדת אל-חלד.
ניתן לעבודה עם פרופר הביניים.
דגם | יח’ | PMBM 700 |
קיבולת | יח\לשעה | 18000 |
משקלי בצק | גרם | 50-2000 |
אופציונלי להוסיף
- מעמד עם גלגלים.
מחלק בצק – HYDRAULIC DOUGH DIVIDER (SQUARE DIVIDER)
מכונה זו היא חסרת כל רעש ובעלת מערכת הידרואלית אמינה.
מתאימה לעבודה עם אחוזי מים גבוהים בבצק.
הסל והלהבים מיוצרים מפלדת אל-חלד.
בעלת אופציה של ניקוי הלהבים באופן אוטומטי.
דֶגֶם | יחידה | PMHD 10 | PMHD 20 | PMHD 24 | PMHD 30 | PMHD 1020 | PMHD 1530 |
מספר החלוקה | יח ‘ | 10 | 20 | 24 | 30 | 10/20 | 15/30 |
טווח חלוקה | גרם | 300-2000 | 150-1000 | 120-820 | 90-650 | 150-1600 | 90-1050 |
קיבולת | יח\לשעה | 900 | 1800 | 2100 | 2700 | 900 (20) 1800 (10) | 1350 (30) 2700 (15) |